sliderevenement4

De redders van Reddingstation Wijdenes doen dit al ruim 16 jaar, 24 uur per dag en kosteloos. Mensen in nood redden is uitdagend en dankbaar werk. Iets voor jou? Reddingstation Wijdenes zoekt nieuwe vrijwillige bemanningsleden voor onze reddingboten De Arend en De Gooier.

WAT MAAKT JOU EEN GOEDE REDDER?

Je bent sportief, niet bang uitgevallen en kunt wel tegen een stootje. De ene keer ga je op pad voor een vastgelopen boot, de andere keer gaat het om een situatie van leven of dood. Je blijft rustig onder soms moeilijke omstandigheden en houdt ervan om samen met een team hulp te verlenen.

WOON OF WERK JE DICHTBIJ WIJDENES?

Na alarmering moet je snel aan boord kunnen zijn. Dit betekent dat je niet verder dan 10 minuten van het reddingstation woont en/of werkt. Wist je dat veel werkgevers medewerkers de mogelijkheid geven dit mooie vrijwilligerswerk te doen?

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Allereerst een hecht team enthousiaste vrijwilligers waar je op kunt bouwen. Nautische kennis is een pre, maar niet noodzakelijk, want de KNRM zorgt voor uitgebreide opleidingen. En de vaardigheden die je bij ons leert, komen ook van pas in de rest van je leven.

INTERESSE?

Op 19 april om 19:30 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst over vrijwilligerswerk bij de KNRM. Je bent van harte welkom in de brandweerkazerne Hem-Venhuizen, Koggeweg 40 in Hem. Meld je aan via Whatsapp.  Kan je niet op 19 april of heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp of bel ons op 088 999 6102.

Nog één waarschuwing: door het bijzondere werkt en de teamspirit, is de kans groot dat je nooit meer wil stoppen met redden. Dus denk goed na voor je op een reddingboot stapt.

;