07 april 2018

Multidisciplinaire oefening Edax Boskalis

Zaterdag 7 april heeft KNRM reddingstation Lelystad een grootschalige multidisciplinaire oefening georganiseerd op het Markermeer aan boord van baggerschip Edax van Boskalis.

Lees verder...
06 april 2018

Nieuwe reddingsvesten voor bemanningsleden

Door het succes van onze wervingsactie in 2017 voor nieuwe vrijwilligers alsmede dat de huidige in gebruik zijnde reddingsvesten aan vervanging toe zijn, is er een grote sponsoractie opgezet.

Lees verder...
10 maart 2018

Reddingstation Wijdenes ontvangt cheque van ING Nederland Fonds

Nederland telt tal van verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds geeft ING deze initiatieven een steuntje in de rug. Vandaag heeft Reddingstation Wijdenes van dit fonds een cheque overhandigd gekregen.

Lees verder...
20 februari 2018

Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt

Tijdens de jaarlijkse feestelijke bijeenkomst van Reddingstation Wijdenes is de Vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt.

Lees verder...
18 februari 2018

Rederskring breidt uit met 2 nieuwe reders

Tijdens de jaarlijkse feestelijke bijeenkomst met vrijwilligers en de Rederskring van Reddingstation Wijdenes werd bekend gemaakt dat de Rederskring zich uitbreidt. Fa W. Zwaan & Zn. en Beerepoot Wijdenes B.V. treden toe.

Lees verder...
22 januari 2018

Stem op Reddingstation Wijdenes bij ING Help Nederland vooruit

Nederland telt tal van verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de maatschappij. Met 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds geeft ING deze initiatieven een steuntje in de rug. Stem nu op Reddingstation Wijdenes en help ons mee aan een donatie.

Lees verder...
14 januari 2018

Reddingstation Wijdenes bezoekt Terschelling

Een aantal vrijwilligers van Reddingstation Wijdenes hebben vandaag een bezoek gebracht aan Terschelling.

Lees verder...
03 januari 2018

Oefening tijdens eerste zware storm van 2018

De vrijwilligers van Reddingstation Wijdenes zijn vanmiddag tijdens het hoogtepunt van de storm Eleanor het water op gegaan voor een oefening.

Lees verder...