Het is bijna zo ver! We verwachten op zaterdag 30 april 2022 de deuren op te zetten voor een geweldige editie van Reddingbootdag! De afgelopen twee jaar kon door de coronamaatregelen Reddingbootdag helaas niet doorgaan. We kijken er dan ook erg naar uit jullie weer te mogen verwelkomen!

Maak kennis met onze nieuwe reddingboot De Arend

In maart 2021 is onze reddingboot De Arend operationeel gegaan. Helaas heeft nog niemand van buiten onze eigen vrijwilligers onze nieuwe aanwinst van dichtbij kunnen bekijken. Tijdens Reddingbootdag showen onze bemanningsleden graag deze reddingboot.

Meevaren is voor donateurs

Reddingbootdag is ieder jaar een gezellig druk bezocht evenement! Tijdens Reddingbootdag bestaat de mogelijkheid om mee te varen op reddingboot De Gooier. Een unieke en bijzondere ervaring die wij graag met onze donateurs delen. Reddingstation Wijdenes is een goed doel. De financiĆ«le bijdragen van de donateurs maken het reddingswerk door de vrijwilligers en het varen van de reddingboten mogelijk. Reddingstation Wijdenes koestert de bestaande band die zij met haar donateurs heeft.