Be Traceble sticker

Als je met klein (surf)materiaal het water op gaat, kan het gebeuren dat je je zeil, kite, board, boot of ander materiaal kwijtraakt. De KNRM heeft een speciale Be Traceable sticker om op je board/boot en/of materiaal te plakken, waarop je jouw naam en mobiele nummer kunt invullen.

Je maakt het iedereen (ook jezelf!) makkelijker als je jouw mobiele telefoonnummer op je materiaal zet. Je hebt je materiaal snel terug en je bespaart de redders nodeloze en zeer kostbare zoekacties. Laat bovendien de Kustwacht/KNRM niet onnodig naar jou zoeken, wanneer jij veilig aan wal bent maar je board nog rond drijft.

Bestel gratis!
De sticker is zeer sterk klevend en 7 jaars buitenkwaliteit en kunnen dus tegen een stootje. Let wel op dat je de bijgeleverde transparante folie over de sticker heen plakt.

Al meer dan 3.500 collega (kite)sufers en eigenaren van open boten gingen je voor. Bestel de sticker hier of klik op de sticker.

sticker be traceable 2018 afbeelding

KNRM preventie folders

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) brengt haar eigen preventie materiaal uit in nauwe samenwerking met de stichting Varen doe je samen.

Download

File name: Man overboord

Download

File name: Motorstoring

Download

File name: Onderkoeling

Download

File name: Reddingvesten

Folders Varen Doe Je Samen

Onderstaand een aantal folders in PDF-formaat van het samenwerkingsverband "Varen doe je samen" waar ook de KNRM deel van uitmaakt.

Download

File name: Communicatie op het water

Download

File name: Inventaris en veiligheid

Download

File name: Motorstoring

Download

File name: Roeien

Download

File name: Samen veilig varen

Download

File name: Snelle vaart

Download

File name: Tuigage

Download

File name: Veilig het water op

Download

File name: Bruggen en sluizen